Arbeta hos oss

Rutinerade konstruktörer och projektledare har vi alltid behov av, särskilt om de tillför spetskompetens inom intressanta områden och/eller om de ger möjlighet till nya marknader för Seveko.

Titta på övriga sidor på vår webbplats eller kontakta Henrik Sandén på tel 08-448 74 79 för mer information om oss. Det går även bra att fylla i formuläret här till höger så kontaktar vi dig.

Projektering

Vi åtar oss uppdrag inom ett brett område inom VVS-tekniken, och även inom styr- och övervakningsteknik, sprinklerinstallationer, kylteknik och energisystem.
Läs mer ›

Utredning

Våra utredningsuppdrag innefattar mätningar av olika slag. Vi har rutin och utrustning för flera typer av mätningar inom bygg- och fastighetsbranschen.
Läs mer ›

CE-märkning

Vi är befullmäktigad representant för att verkställa riskbedömning, dokumenthantering och CE-märkning enligt bl a EG:s maskindirektiv, avseende installationssystem som utgör sammansatta maskiner.
Läs mer ›

Entreprenadbesiktning och OVK

Vi utför besiktningar inom VVS, styr och kyla. Vi utför även besiktning av hela entreprenader, med underkonsulter som biträdande besiktningsmän för bygg, el etc efter behov.
Läs mer ›