Aktuellt

Certifierad energiexpert

Linus Östlund är certifierad energiexpert CEX med kvalificerad behörighet.

Välkommen Robert!

Seveko har anställt Robert Källström som börjar hos oss 4/3 2024. Robert har tidigare arbetat hos oss som VVS-konstruktör och kommer nu tillbaka från Assemblin där han har arbetat som ventilationsprojektör.

Ytterligare ett kontor!

Seveko har öppnat ett filialkontor på Gotland och finns nu representerat på fyra ställen i Sverige.

Högsta kreditvärdighet

Seveko har återigen fått högsta kreditvärdighet, enligt UC med förnyat sigill. Detta har Seveko nu haft i över 20 år.

God Jul och Gott Nytt År!

Seveko önskar alla sina kunder och kollegor i branschen en God Jul och Gott Nytt År!

Välkommen Fredrik!

Seveko har anställt Fredrik Beckman som börjar hos oss 1/2 2024. Fredrik har tidigare arbetat hos oss som VVS-konstruktör och kommer nu från Gotlandshem där han har arbetat som ansvarig VVS-expert sedan tre år tillbaka.

Nytt kontor

Seveko har öppnat ett filialkontor i Linköping och finns nu representerat på tre ställen i Sverige.

Sevekos grundare avliden

Sevekos grundare Hans Severinson har avlidit vid 80 års ålder efter en kort tids sjukdom. Hasse grundade Hans Severinson konsult i juni 1979.

Nyanställning av Filip!

Seveko har anställd Filip Hanssen, nyutexaminerad från STI som VVS-ingenjör. Han börjar som biträdande konstruktör hos oss. Välkommen Filip!

Praktikant hos oss!

Vi välkomnar Robin Kron som ska göra sin LIA period hos oss på 8 veckor. Han studerar i TUC Yrkeshögskola. Välkommen Robin!

Nyanställning av Nicklas!

Seveko har anställd Nicklas Andersson som tidigare har arbetat som rörentreprenör med egen verksamhet och därefter utbildat sig till VVS-ingenjör. Nicklas började sin fasta anställning under sommaren. Välkommen Nicklas!

Ramavtal – Einar Mattsson AB

Seveko har tecknat nytt ramavtal med Einar Mattsson AB som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter samt bygger hus i Storstockholm.

Kundenkät

Seveko har även detta år fått mycket höga betyg i vår årliga kundenkät. Detta år till och med något bättre än förra årets toppnotering. Vi tackar ödmjukast våra kunder och beställare för förtroendet och ser med förhoppning fram emot kommande projekt tillsammans!

Trevlig sommar!

Seveko önskar alla sina kunder och kollegor i branschen en riktigt trevlig sommar!

Seveko & Qflow

Seveko är glada att kunna meddela att vi nu ingår i Qflow-gruppen. Qflow är en utmanare på teknikkonsultmarknaden med målet att samla de bästa teknikkonsultbolagen.

HLR-utbildning

Nu har Sevekos medarbetare gått igenom en kurs i  hjärt- och lungräddning. Vi har även en defibrillator på kontoret.

Ergonomikunskap

Seveko har haft utbildning av ergonom/fysioterapeut för att förbättra personalens välbefinnande och för att minska risken för arbetsrelaterade skador.

Glad Påsk!

Seveko önskar alla sina beställare och kolleger i branschen en Glad Påsk.

Välkommen Nicklas!

Vi hälsar Nicklas Andersson välkommen tillbaka till oss. Nicklas läser till VVS-Ingenjör på INSU och kommer göra sin andra praktik hos oss mellan 13/2 till 14/4.

Nya kvalitetscertifikat!

Nu är Seveko certifierade enligt ISO 14001:2015 (Miljöledningssystem) samt ISO 45001:2018 (Ledningssystem för arbetsmiljö) utfärdat av DNV.  För ISO 9001 har Seveko varit certifierade sedan 2004.

Erfarenhetsmöten

Seveko har kontinuerligt erfarenhetsutbyten med duktiga entreprenörer som vi bjuder in för diskussioner och utbildning. Detta för att säkerställa och förbättra kvaliteten i vårt projekteringsarbete.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi på Seveko önskar alla våra kunder och kolleger i branschen en riktig trevlig julledighet och så ser vi fram emot 2023 tillsammans!

Toca Boca, Lumafabriken

Toca Boca har blivit nominerad till Sveriges Snyggaste Kontor 2022. Seveko har projekterat rörinstallationerna åt Klimatrör AB. Arkitektbyrå är Spectrum Arkitekter.

Pågående kvalitetsarbete

Vi arbetar för fullt med att certifiera vår verksamhet mot ISO14001 och ISO45001 med mål att det ska vara klart till årsskiftet.