Utsäljeskolan, Huddinge

Seveko har fått i uppdrag åt Huge Fastigheter AB att projektera rör- luftbehandling- och styrinstallationer för en ny skola från förskoleklass t.o.m. årskurs 9. Totalt ca: 940 elever och 115 personal samt ett tillagningskök med tillhörande matsal för servering av 1060 portioner. Till skolan uppförs en fullstor idrottshall på ca 1700 kvm. Skolan skolans BTA beräknas bli ca: 13 200 kvm. Fastigheten ska projekteras för certifiering enligt Miljöbyggnad silver.
14 februari, 2017/av Christer Gustafsson

SKHLM, Skärholmen

Seveko har fått i uppdrag åt Arcona att projektera system- och bygghandlingar för rör- och luftbehandlingsinstallationer för en rad olika lokaler som tex café, restauranger, kontor och butiker inom Skärholmen centrum. Även utformning av ny entré och handelsgång ingår i uppdraget.  
10 januari, 2017/av Christer Gustafsson

Tegnérs Torn, Sabbatsberg 18, Stockholm

Seveko har fått i uppdrag åt AB Svenska Bostäder att projektera förfrågningsunderlag för rör- luftbehandlings- och styrinstallationer för ett punkthus på 11 våningar innehållande 43 hyresrättslägenheter med tillhörande biutrymmen och lokaler.  
15 november, 2016/av Christer Gustafsson

Signalen 3, Stockholm

Seveko projekterar vatten, avlopp, kyla, värme och styr då Ica Gruppen har tecknat ett 12-årigt avtal om drygt 23.000 kvm i Arenastaden i Solna. Kontoret kommer att byggas på fastigheten Signalen 3 och inflyttning kommer ske under senare delen av 2018. Signalen 3 är belägen vid Signalbron, nära Mall of Scandinavia, Friends Arena och pendeltågsstationen Solna Station. Det var 2015 särklass största uthyrning i Sverige. Ica Gruppen har idag flera olika kontor i Solna och Sundbyberg som de nu kommer att lämna för att samla verksamheterna. Den beräknade projektinvesteringen för Fabege uppgår till drygt 1 miljard och Ica kommer att hyra drygt 80 procent av den totala uthyrningsbara ytan. Det är Reflex Arkitekter som ritar Signalen 3. Byggnaden kommer att miljöcertifieras…
26 september, 2016/av rasmus

Kafé Lotsen, Nordmaling

Seveko har fått i uppdrag att ta fram VVS-handlingar för nytt kafé vid Järnäshamn i Nordmalings kommun. Arkitekt är Bergkrantz arkitekter.
1 september, 2016/av rasmus

Herden 9, Stockholm

Seveko har fått i uppdrag att ta fram VVS-handlingar för ombyggnad av kök, projektera ramhandling för byten av luftbehandlingsaggregat samt att inventera och dokumentera VVS-installationer. Projektledare är Projekt 1 AB och fastighetsförvaltare är Savills Förvaltning AB.
1 augusti, 2016/av rasmus

Krusmyntan 1, Tyresö

Seveko har i uppdrag åt Arcona AB att projektera VVS-, Sprinkler- och styrinstallationer för nybyggnad av äldreboende.
1 juli, 2016/av rasmus

World Trade Center, Stockholm

Seveko har i uppdrag att projektera VVS-installationer åt Newsec. Projektet avser ca 2000 m2 ombyggnad för Business Swedens nya lokaler.
1 juni, 2016/av rasmus

Kontorsskylten 5, Vällingby

Seveko har fått i uppdrag åt Svenska bostäder AB att projektera förfrågningsunderlag rör- luftbehandling- och styrinstallationer, nytt värmesystem samt stambyte för ombyggnad av deras HK i Vällingby.
1 maj, 2016/av rasmus

Molde 3, Renovering lägenheter

Seveko har fått i uppdrag åt Svenska bostäder AB att projektera förfrågningsunderlag rör- luftbehandling- och styrinstallationer för ombyggnad- energibesparingsåtgärder med konvertering till FTX-system, nytt värmesystem samt stambyte för 119 st lägenheter fördelade på 4 st huskroppar.
1 april, 2016/av rasmus

Konsthallen 2, Pop House (f d ABBA-muséet)

Seveko har fått i uppdrag Pop House att projektera VVS-installationer för den nya tillbyggnaden helt gjord av glas med bärande glasbalkar, glaspelare, såväl som glasväggar och -tak. Stor hänsyn har tagits till att VVS-installationerna samverkar med tillbyggnaden.
1 mars, 2016/av rasmus

Nya Galoppbanan, Bro

Seveko har fått i uppdrag att i E-besiktningars besiktningsgrupp utföra entreprenadbesiktning av rör- och luftbehandlingsinstallationer inom Läktarbyggnader mm på Nya Galoppbanan i Bro.
1 februari, 2016/av rasmus
Load more